Forfatter |Publiceret den 26 september, 2018|2.6 min læsning|

I dette blogindlæg vil du blive informeret og inspireret af en guide, som har oplevet Zakynthos helt tæt på. Blogindlægget handler nemlig om vores Sunweb guide, Kaan, som lige er kommet hjem fra Zakynthos, hvor han har været guide i sommerferien 2018. Vi har spurgt lidt indtil hvordan han har haft det, og hvad han lavede, mens han var på Zakynthos.

  • Hvad er der unikt ved lige netop Zakynthos?

”Naturen og landskabet er bare helt fantastisk. Der er store og smukke klipper, som man kan bestige, og man kan faktisk komme rigtig højt op og se udover hele landskabet. Jeg tvivler på, at der findes en flottere charterferiedestination end Zakynthos. Der er så meget at se og opleve på Zakynthos, så jeg anbefaler helt klart at leje en bil, så man kan komme godt rundt på øen.”

  • Hvilke strande kunne du bedst lide?

”Dafni Beach og Xigia Beach er meget smukke, da begge strande er intime og romantiske. De to strande er fredelige og har en smuk natur. Banana Beach er også vildt god, her er stranden bred, og der er rig mulighed for at lave en masse vandsportsaktiviteter såsom windsurfing, som jeg var meget glad for.”

  • I mens du rejste rundt som guide og besøgte en masse forskellige hoteller, var der så et bestemt hotel på Zakynthos, som du faldt for?

”Der var særligt ét hotel, som jeg var helt vild med! Det var Lejligheder Erietta, som er et vildt smukt og charmerende lejlighedskompleks. Det unikke var, at når man spiste på restauranten, så kunne man se udover havet, i mens man nød sin mad. Stemningen på hotellet var også god, og personalet var meget søde og venlige.”

  • Hvad savner du mest ved Zakynthos?

”Jeg savner mine guidevenner rigtig meget, for vi har haft det rigtig dejligt sammen. Jeg savner også den livlige hverdag, jeg havde som guide, hvor jeg mødte mange forskellige mennesker. Vejret på Zakynthos er skønt, så det er også noget jeg længtes efter. Og selvfølgelig maden, den er bare fantastisk.”

  • Har du et godt rejsetip til Zakynthos?

”Ja, jeg var helt vild med de lokale græske retter! Særligt Stifado, som er grillet kaninkød. Jeg kunne også rigtig godt lide Saganaki, med en masse smelteost… mums. Jeg anbefaler også lokal vin, som primært er til den søde side. Et glas vin koster omkring 3-4 euro. Men, der er faktisk ét sted, som jeg sent vil glemme… Det er Korakonisi, som er mit absolut favoritsted. Det er simpelthen så flot og romantisk. Der er klipper og en fantastisk natur. Dette er helt klart et sted, som jeg anbefaler til de eventyrlystne, som vil opleve noget unikt.”

26 september, 2018

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar