Forfatter |Publiceret den 06 marts, 2024|4.9 min læsning|

Har du prøvet at starte skiferien i en lidt for tætpakket skibus? Eller prøvet gåturen med børnene i skistøvler og hele familiens ski på nakken? Så kender du helt sikkert til vigtigheden af at bo så tæt på pisten, som muligt. Ski in/Ski out – så bliver skiferien meget nemmere. Så skal du bare spænde støvlerne, og så er du klar til en dejlig dag i sneen, og når dagen lakker mod ende, kan du suse lige tilbage til varm kakao foran pejsen. Hos Sunweb finder du et bredt udvalg af ski in/ski out indkvarteringer, så din skiferie bliver meget nemmere.

Bo på en indkvartering lige ved pisten

Book en indkvartering lige ved pisten

Hvad er ski in/ski out

Lejligheder og hoteller placeret lige ved pisten kaldes ski in/ski out. Således for du altså mest muligt ud af din skiferie. I denne blog får du 5 favoritter som er til dig, som vil bo med ski/ski out i enten Frankrig, Østrig eller Italien.

Ski in/Ski out i Frankrig

I Frankrig er skisportsbyerne oftest bygget op i direkte forbindelse med skiområdet, hvilket betyder, at her er mange hoteller og lejlighedskomplekser er med Ski in/Ski out, og du derfor sjældent vil opleve lang afstand fra din indkvartering til pisterne. Udforsk de mange ski in/ski out indkvarteringer i Frankrig.

Résidence Les Terrasses du Corbier– Le Corbier i Frankrig

Résidence Les Terrasses du Corbier kan du samle dine nærmeste til en ferie, hvor skiløb og forkælelse er i fokus. Hotellet ligger med direkte adgang til pisten, og efter en dejlig dag i sneen, kan du nyde dagens sidste solstråler i hotellets opvarmede, udendørs pool. Du bor i hyggeligt indrettede lejligheder i bekvem afstand fra centrum af Le Corbier.

Résidence Atria Crozats – Avoriaz i Frankrig

Skiferie med det hele lige ved hånden – dét får du, når du bor i Résidence Atria Crozats i Avoriaz. Her bor du lige ved pisten, og det hyggelige centrum af Avoriaz kan nås på få minutter til fods. Avoriaz er kendt, som en af Frankrigs mest familievenlige skidestinationer, og her finder du alt til en dejlig skiferie med familien. Résidence Atria Crozats består af pæne og indbydende lejligheder. Udover en perfekt beliggenhed, kan stedet også bryste sig af et højt komfortniveau og en fantastisk udsigt. Læs meget mere om skiforholdene i Avoriaz.

Résidence Atria Crozats

Résidence Atria Crozats

Ski in/ Ski out i Østrig

Modsat Frankrig, så er det i Østrig ikke altid, at indkvarteringerne ligger i direkte forbindelse med pisterne. Det betyder, at der er lidt længere mellem indkvarteringer med ski in/ski out. Når det er sagt, så findes der i Østrig stadig rig mulighed for at bo ganske tæt ved pisterne. Gå på opdagelse i alle Sunwebs ski in/ski out indkvarteringer i Østrig.

Residence Saalbach – Saalbach i Østrig

Når du bor på Residence Saalbach har du bogstaveligt talt pisten i baghaven, og da du samtidig bor på Saalbachs hyggelige hovedgade, så kan du faktisk ikke bo mere centralt i den stemningsfulde østrigske skiby. På Residence Saalbach bor du i store, moderne lejligheder med alt, hvad du behøver til den perfekte skiferie med familie eller venner. Tæt ved lejlighederne findes et godt udvalg af restauranter og barer. Vil du helst have styr på det hele hjemmefra, kan du også vælge at tilkøbe halvpension i Residence Saalbachs egen restaurant. Dermed slipper du for selv at skulle stå for alle dagens måltider. Få meget mere inspiration her: skiferie i Saalbach.

Hotel Singer Relais & Chateaux – Berwang i Østrig

Hotel Singer Relais & Chateaux i Berwang i Østrig er et rigtig godt valg for dig, som vil forkæle dig selv og dine medrejsende lidt ekstra på årets skiferie. Her bor du direkte på pisten, tæt ved centrum og med adgang til lækre faciliteter. Det betyder, at du kan være den første på pisterne fra morgenstunden, og skal eftermiddagen stå på ren afslapning og forkælelse, så kan du lægge vejen forbi hotellets wellness-afdeling, hvor der er både pool og forskellige saunaer.

Hotel Singer Relais & Chateaux i Østrig

Hotel Singer Relais & Chateaux i Østrig

Ski in/ski out i Italien

I Italien er det, som i Østrig, ”rigtige” byer, som danner rammen om skiferien. Derfor kan du også i Italien opleve en vis afstand mellem din indkvartering og pisten. Men der findes hoteller og lejligheder, hvor du blot skal spænde skistøvlerne, og så ligger pisterne for dine fødder.

Hotel Amerikan – Livigno i Italien

Hotel Amerikan i Livigno ligger lige i udkanten af centrum, men tæt på pisten – altså en helt perfekt beliggenhed til din skiferie i Italien. Hotellet er simpelt indrettet, men fremstår pæne. Både morgenmaden og aftensmaden er inkluderet i prisen, og efter dagens skiløb kan du en tur i hotellets egen spa. Få mere inspiration til skiferien i Livigno her: Skiferie i Livigno – Det toldfrie skiparadis.

Hotel Amerikan i Italien

Hotel Amerikan i Italien

En skiferie med ski in/ski out – så bliver skiferien meget nemmere. Det kan man vidst roligt sige. Vil du gerne have en nem og ubesværet skiferie, så læs disse blogs hjemmefra: lynguide til pistekortet og miniguide til liftene. Så er i godt forberedt inden i skal ramme pisterne. Og når det er ved at være tid til at pakke bilen, så gennemgå denne: checkliste til din skiferie. Så er du sikker på i husker det hele og ikke pludselig står på ferien og mangler noget.

06 marts, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar