Forfatter |Publiceret den 07 marts, 2024|4.2 min læsning|

Hvad er luksus? Det afhænger nok af, hvem man spørger. Hvis du spørger os, så er vi ikke i tvivl. Det er når du træder ind i en verden af uovertruffen elegance og forfinet luksus, hvor hvert øjeblik er en oplevelse af ren fortryllelse. Vores luksushoteller byder dig velkommen med overdådige faciliteter, betagende panoramaudsigter og en uovertruffen opmærksomhed på detaljer. Oplev en sublim fusion af komfort og stil, hvor din velvære er vores højeste prioritet. Find Sunwebs store udvalg af Excellent indkvarteringer. I denne blog har jeg samlet mit bud på lækre luksushoteller – Når du virkelig vil forkæles. 

Hotel Maxx Royal Belek Golf & Spa

Hotel Maxx Royal Belek Golf & Spa i Belek på den tyrkiske sydkyst i Tyrkiet er lidt af en kronjuvel inden for luksushoteller. Her er alle tænkelige faciliteter og omgivelser, som i den grad vil få dig til at føle dig en smule royal. Hotellets store, smukke poolområde leder tankerne hen på Maldiverne, og så bor du selvfølgelig med Ultra All Inclusive med drikkevarer hele døgnet og måltider, der kan få en hver slankekur til at ryge i glemmebogen. Seværdigheder i Belek er der bestemt også mange af. Udforsk dem alle sammen. Der er så mange fordele ved All inclusive i Tyrkiet. Se også alle vores Excellent rejser i Tyrkiet.

Se mange flere skønne oplevelser på Tyrkiets Sydkyst her: markeder på Tyrkiets Sydkyst og shopping i Tyrkiet.

Hotel Maxx Royal Belek Golf & Spa i Tyrkiet

Hotel Maxx Royal Belek Golf & Spa i Tyrkiet

Stella Island Resort & Spa 

Stella Island Resort & Spa i Analipsi på den græske ø Kreta er bygget op omkring et enormt poolområde med små palmeøer og loungeområder nedsunket i poolen. Du kan også vælge at have din helt egen pool eller et værelse, hvorfra du kan springe direkte i poolen. Her er rig mulighed for afslapning med yoga eller pilates eller en lækker ansigtsbehandling. Dét er luksus!  Udforsk Sunwebs mange Excellent indkvarteringer i Grækenland. Se også endnu flere smukke luksushoteller på Kreta.

Få mere inspiration til Kreta her: seværdigheder på Kreta, strandene ved Agia Pelagia på Kreta, sjove vandlande på Kreta og de bedste strande på Kreta.

Stella Island Resort & Spa på Kreta

Stella Island Resort & Spa på Kreta

Hotel Iberostar Selection Llaut Palma er et ægte ferieparadis. Hotllet ligger lige i centrum af Playa de Palma. Hotellet har et helt overdådigt, luksuriøst poolområde hvor du kan nyde selvforkølelse på højeste niveau. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser og rundt omkring ser du frodige træer i landskabet. Hotellet har også udsigt udover stranden og det smukke hav. Det er ren idyl for sjælen. Wellness faciliteter er der rigeligt af her. Forkæl dig selv med blandt andet sauna, hammam, isbad, massage eller skønhedsbehandlinger. Det hotel ligger på den spanske ø Mallorca i byen Playa de Palma. Udforsk endnu flere Excellent ferier i Spanien.

Find flere oplevelser og seværdigheder på Mallorca her: Mallorca – en ægte feriefavorit, spansk mad og feriemad a la Mallorca.

Hotel Iberostar Selection Llaut Palma på den spanske ø Mallorca

Hotel Iberostar Selection Llaut Palma på den spanske ø Mallorca

St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas – Kreta i Grækenland

St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas er græsk charme i sin mest luksuriøse form. Hotellet ligger direkte ned til sin egen private sandstrand, og så er her flere virkeligt gode restauranter at vælge imellem. Både fællesarealer og værelser er indrettet med masser af hyggelige detaljer, som understreger hotellets dejlige atmosfære. Og så er her værelser med privat pool – Så bliver det ikke meget bedre.

Hotel W Algarve

Det 5-stjernede Excellent hotel W Algarve ligger i PortugalAlgarvekysten i Albufeira. På dette ekstraordinære skønne hotel vil du straks mere den luksuriøse stemning, der emmer af velvære. Her er der rigeligt med plads til selvforkælelse og fordybelse. Find den indre feriero og kobl helt af. Forkæl dig selv med de mange wellness faciliteter, snup en massage eller en ansigtbehandling. Nyd en drink på et af hotellets 3 barer og beundr de smukke omgivelser. Værelserne er moderne indrettet med en luksuriøs stil. Opdag alle vores Excellent hoteller i Portugal.

Find mere ferieinspiration til Portugal her: 5 gode grunde til at tage på ferie i Albufeira, seværdigheder og oplevelser på Algarvekysten og Portugal’s kulinariske specialiteter og retter.

Hotel W Algarve på Algarvekysten i Portugal

Hotel W Algarve på Algarvekysten i Portugal

Vil du gerne beundre endnu flere luksuriøse hoteller? Så kan du læse med her: luksushoteller i Tyrkiet, luksus hoteller på Kreta og luksushoteller med vandrutsjebaner. Generelt set er ferie på et All inclusive hotel bare ren og skær luksus, bedre fåes det ikke. God service og god mad dagen lang i fantastiske omgivelser.

07 marts, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar