Bekijk het EK op een zonnige vakantiebestemming

Heb jij de Belgische vlaggen, pruiken en drietanden al in huis gehaald? Wacht niet meer te lang want op 10 juni barst de EK-gekte weer los in ons land. En als je dan toch bezig bent, leg dan ook gelijk je bikini of zwemshort klaar. Deze zomer wordt het EK-kijken namelijk een wel heel bijzondere ervaring, op een zonnige vakantiebestemming met je voeten in het helderblauwe water.

Bekijk het EK

Rode Duivels

Dit jaar wordt de 15e editie van het Europees Kampioenschap voetbal georganiseerd in gastland Frankrijk. Als jij de kwalificatierondes hebt gevolgd, is het je vast en zeker niet ontgaan dat België door is naar de poulefase. Samen met Italië, Zweden en Ierland vormen de Rode Duivels poule E. De eerste wedstrijd van de Rode Duivels wordt gespeeld op maandag 13 juni tegen Italië, de tweede is tegen Ierland op zaterdag 18 juni en de derde wedstrijd op woensdag 22 juni tegen Zweden. De winnaar van deze poulefase en diegene die als tweede eindigt gaan in ieder geval door naar de knock-outfases. En natuurlijk hopen wij dan opnieuw te kunnen supporteren voor onze voetbalhelden!

Bekijk  het EK

#Tous ensemble! #Iedereen mee!

Het EK is al een bijzondere ervaring op zich, maar hoe geweldig is het niet om met andere supporters ons land aan te moedigen in een beach house op een zonnige vakantiebestemming? In onze Xperience-hotels worden alle Belgische matchen uitgezonden op een groot scherm en ook de achtste finale, kwartfinale, halve finale en de grote finale die op zondag 16 juli gepland staat. Voor het nodige materiaal is ook al gezorgd; tassen vol schmink, pruiken, vlaggen en drietanden zijn namelijk al lang gearriveerd op de verschillende bestemmingen. Het Xperience-animatieteam kan nu al niet meer wachten om de Rode Duivels met z’n allen naar de overwinning te schreeuwen. Dit wordt gegarandeerd één groot feest!

Bekijk het EK

Waar ga jij supporteren?

Griekenland heeft het EK één keer gewonnen. Dit was in het jaar 2004 door in de finale gastland Portugal met 1-0 te verslaan. Dit jaar heeft Griekenland zich helaas niet kunnen plaatsen voor de poulefase. Wil je de Grieken aansporen om dit jaar mee voor onze Rode Duivels te supporteren? Kies dan voor Xperience Club Calimera Simantro Beach in Chalkidiki of laat het ‘Belgengevoel’ heersen in Xperience Hotel Stella Palace op Kreta.

Bekijk het EK

Spanje werd in 2012 voor de 3e keer Europees kampioen en ook dit jaar hebben ze een goede kans om de kampioenstitel binnen te halen. Heb jij zin om mee op te gaan in de Spaanse voetbalgekte? Verblijf dan in Xperience Hotel Estival El Dorado aan de Costa Dorada. Dit hotel is onlangs gerenoveerd en een uitstekend vakantieadres voor het hele gezin.

Turkije heeft zich ook dit jaar weten te kwalificeren voor het EK en vormt samen met Kroatië, Spanje en Tsjechië poule D. Ga het duel aan met de Turkse fans en moedig het Belgische elftal aan in één van de Xperience-hotels in Turkije. In Xperience Club Nena beleef je uren waterpret in het aquapark met maar liefst 9 waterglijbanen en voor luxe ben je in het splinternieuwe Xperience Aquasis Deluxe Resort & Spa aan het juiste adres!

Bekijk het EK

Net als Griekenland is Bulgarije dit jaar ook niet door de kwalificatieronden gestoten. Wist je dat Bulgarije zich in totaal nog maar 2 keer gekwalificeerd heeft voor het EK? Gelukkig zijn ze in feest vieren een stuk beter. Maak er een waar Belgenfeest van in Xperience Miramar Club met de stralende zon aan de hemel.

Het laatste hotel waar de EK-gekte zal losbarsten onder de Belgische vakantiegangers is Xperience Hotel Prima Life Makadi in Egypte. Geniet van de wedstrijden met de prachtige Rode Zee op de achtergrond.

Bekijk het EK

Waar ga jij onze Rode Duivels aanmoedigen?

LEAVE A REPLY

Please enter your name here
Please enter your comment!