Secrets: uniek & authentiek

Secrets uitgelicht

Onderweg naar je accommodatie reis je doorheen een landschap van kronkelende landweggetjes, eindeloze wijngaarden en ongeplaveide paden, tot er opeens een verscholen paradijsje op duikt tussen de talrijke olijfbomen… Is een kleinschalig verblijf weg van de massa jouw ultieme vakantieadres? Onze Secrets laten je helemaal wegdromen!

Secrets

Op zoek naar de verborgen pareltjes in Spanje

’s Ochtends bij de bakker verse pistoletjes halen om vervolgens op jouw eigen balkon te genieten van een vers ontbijt met de opkomende zon in je gezicht. Het supermarktje om de hoek van Serena Sol op Mallorca zorgt iedere ochtend voor versgebakken broodjes. Het verblijf in deze kleinschalige appartementen is bijna als thuiskomen, maar dan onder de Spaanse zon. Na een dagje luieren op een ligbedje aan het zwembad is het tijd om te smaakpapillen te prikkelen. De typisch Spaanse Villa’s Cala d’Or liggen verspreid rondom het gelijknamige plaatsje. Na een frisse duik steek je de barbecue aan en geniet je samen van een zomerse maaltijd.

Secrets

Typisch & authentiek Griekenland

Het ongerepte Griekse schiereiland Chalkidiki is de perfecte bestemming voor een ontspannen vakantie. Of je nu historische schatten wil ontdekken, kleine vissersplaatsjes wil bezoeken of wil genieten van de rust aan stranden en baaitjes, het kan hier allemaal. En met je eigen huurauto voor de deur kan je zelf bepalen welke plekjes je allemaal gaat ontdekken. Vanuit Hotel Prasino Horio ontdek je meteen de groene omgeving rondom het hotel. Zo kom je al snel te weten waarom ze dit hotel ‘Prasino Horio’ hebben genoemd, dit betekent namelijk ‘groen dorp’ in het Grieks. In Hotel Petrino Suites vertellen de gastvrije eigenaren vol lof over al het moois in de omgeving en bij terugkomst krijg je iedere keer weer een warm onthaal. De bouwstijl van dit hotel en de typisch Griekse gastvrijheid is niet het enige traditionele wat in deze charmante plaats te vinden is. Ook de gerechten die hier geserveerd worden zijn typisch Griekse en worden gemaakt van de aller- lekkerste ingrediënten.

Profiteer nu extra voordelig van de zon met onze actie ‘Verliefd op Griekenland’. Boek voor 9/5 en krijg €100 cadeau per koppel van Sunweb op je reis naar Griekenland!

Secrets

Val voor de charmes van Portugal

In het zuiden van Portugal zijn tal van pittoreske dorpjes te vinden waar je de charme van dit prachtige land kan ontdekken. De kustlijn van de Algarve laat je genieten van goudgele zandstranden, verlaten baaitjes en imposante rotsformaties. Vanuit Appartementen Motinho de Ouro in Lagos vertrek je per boot naar één van de mooiste stranden die je ooit hebt gezien. De rotsformaties bij het Ponta da Piedade-strand zijn namelijk schitterend om vanuit het vaste land te bezichtigen, maar het is nog spectaculairder om op ontdekking te gaan op zee. Verblijf je graag rustig, maar trek je er toch graag op uit naar het strand of een gezellige stad? Dan heeft Vila Channa Hotel de perfecte ligging; heerlijk rustig en niet ver van het gouden zandstrand en de bruisende badplaats Albufeira.

Secrets

Gezellig in Kreta

In het binnenland van Kreta vind je nog echte authentieke Griekse dorpjes. Genieten van een gezellig restaurant op een pittoresk dorpsplein? Koutouloufari op Kreta is een gezellig stadje met smalle straatjes waar je verschillende restaurants en barretjes vindt. Secrets Appartementen Villa Dyktina liggen hier vlakbij en bevatten alle ingrediënten om helemaal tot rust te komen. Tegen de witte Griekse appartementen staan talloze bloempotten met vrolijk gekleurde bloemen. In de drukkere badplaats Malia is ook een verborgen paradijsje te vinden, de charmante Appartementen Drossia Palms. Na een klein stukje wandelen voel je het goudgele zand al onder je voeten kriebelen. Ook van Kreta geniet je nu extra voordelig met onze actie!

Secrets

Nu hoef je enkel nog je eigen verlaten baaitje uit te zoeken of je mooiste bergwandeling uit te stippelen! Met deze Secrets-pareltjes ben je er in ieder geval zeker van dat je zonvakantie net dat tikkeltje charme & gezelligheid krijgt.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your name here
Please enter your comment!